Adverteren

Draag jij de haven een warm hart toe? Verbind jouw naam dan aan Onze Haven!

Onze Haven is hét magazine over de (Rotterdamse) haven. Het is een magazine dat volledig in het teken staat van de haven en de mensen die er werken. Boordevol verhalen, interessante columns, interviews en prachtige beelden van aanpakkers, doeners en denkers. Kortom: verhalen die het verdienen te worden verteld!

De eerste 16 edities van Onze Haven zijn een feit en inmiddels wordt er hard gewerkt aan de 17e editie. Daarmee kunnen wij vol trots zeggen dat het gelukt is om een prachtige havenmagazine neer te leggen waarmee de haven het podium krijgt dat zij verdient!

Adverteren in Onze Haven
Als adverteerder is het mogelijk om jouw naam te verbinden aan Onze Haven. Per editie stellen wij een beperkt aantal pagina’s beschikbaar voor advertenties en branded content, om te voorkomen dat Onze Haven een ‘reclameblad’ wordt: het draait immers om al die mooie havenverhalen!

De nieuwe edities van Onze Haven verschijnen in:

Februari 2024;
Juni 2024;
Oktober 2024.

Wil je meer informatie ontvangen over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@onzehaven.nl of bel naar: +31 (0)10 – 245 33 33!