Onze Haven

In juni 2016 lanceerde Veenman+ op ‘Rotterdamse wijze’ de eerste editie van Onze Haven: hét magazine over de (Rotterdamse) haven!

De cijfers spreken boekdelen
In 2015 boekte de Rotterdamse haven een overslagrecord van 465 miljoen ton. Dat zijn circa 30 duizend zeeschepen en 100 duizend binnenvaartschepen per jaar. Toch draait de haven wat ons betreft niet om ronkende statistieken – al is het goed te weten dat hij de economie vooruit helpt. Wat ontroert, zijn de verhalen van de 180.000 mensen die werken in de haven en bij ondernemingen die daar rechtstreeks aan verbonden zijn. Voor ons reden genoeg om in 2016 te starten met Onze Haven.

Aanpakkers, doeners en denkers
Het zijn verhalen van aanpakkers, doeners en denkers. Kortom: verhalen die het verdienen te worden verteld! In dit geval in de vorm van een prachtig magazine boordevol verrassende en inspirerende verhalen. Van havenwethouder Adriaan Visser tot Gerrit van der Burg van de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, oftewel: KRVE. Het komt allemaal aan bod.

Iets teruggeven
Met Onze Haven wil Veenman+ iets teruggeven. Iets dat positiviteit en enthousiasme teweegbrengt bij al die boeiende ondernemingen die de haven rijk is. Maar daarnaast ook een podium bieden aan al die mensen die de haven maken tot wat het is. Wij weten als geen ander dat de haven veel moois met de stad en haar bewoners heeft te delen.

Wie iets in de haven wil bereiken, moet vooral niet gaan zitten afwachten. Als er één plek is die duidelijk maakt hoe Rotterdam aan zijn opgestroopte-mouwenimago komt, dan is het wel de haven. Doen is het devies!

Onze Haven is een initiatief van communicatiebedrijf Rotterdam Veenman+.