Varen voor sophia

12 november 2018

Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Ambities staan als een stip op de horizon. Dát is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen. Daarom bundelen wij de krachten. Samen bereik je immers meer dan alleen.

Met het evenement ‘Varen voor Sophia’ worden het Sophia, de haven én Rotterdam extra in het zonnetje gezet. Op donderdag 18 april 2019 doen veertig versierde schepen rond 18.00 uur hun entree op de Maas waar ze een tocht maken van circa twee uur. De route start bij RDM en vaart tot de Erasmusbrug en weer terug. U kunt bij dit bijzondere schouwspel aanwezig zijn en deel uitmaken van de botenparade!

Gooit u ook de trossen los?
Diverse bezitters van vaartuigen toonden al belangstelling om deel te nemen. Draagt u het Sophia ook een warm hart toe? Geef uw vaartuig dan nu op. Er mogen veertig schepen meevaren en: vol is vol.

Om mee te doen aan de parade en uw schip op een mooie en unieke manier zichtbaar te maken, betaalt u €1000,- . De volledige opbrengst van het evenement gaat naar het Sophia. Het staat u uiteraard vrij om een extra actie te starten, bijvoorbeeld het organiseren van een diner of veiling, of het samenstellen van een speciaal arrangement voor uw gasten. Het is ook mogelijk om een bedrijf als sponsor aan uw schip te verbinden. Daarin denken wij graag met u mee.

Of vaart u mee met uw personeel of relaties?
Wilt u dit mooie initiatief steunen, maar beschikt u zelf niet over een schip? Geen probleem. Wij koppelen uw bedrijf graag aan een van de schepen die meevaren. Zo bent u in de gelegenheid om uw relaties en/of personeel uit te nodigen en hen een unieke ervaring op het water mee te geven. Er is een aantal schepen beschikbaar op verzoek. Wees er snel bij.

Maatwerk
Iedere vorm van deelname en steun aan Varen voor Sophia is mogelijk. We bieden graag een voorstel op maat dat past bij uw bedrijf. Heeft u interesse? Neem dan contact op via varen@vriendensophia.nlof bel 010-703 67 50 en vraag naar Paulina of Chrisje.

Wij hopen op veel deelnemers en bijzondere acties!

Meer info vanaf 1 oktober op: varenvoorsophia.nl

Sponsors: De vrienden van…, Aqua events, Eyecatcher, de filmakers, Veenman+

Stichting Vrienden van het Sophia
Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten. Wij ondersteunen de missie van het Sophia: elk kind – ziek, gezond of met een beperking – heeft recht op de allerbeste zorg die er is. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen.

 

Meer informatie vindt u op www.vriendensophia.nl

Tekst

Stichting Sophia

Beeld

Luc Buthker

Meer artikelen

Rotterdamse maritieme dienstverlening op de kaart!

13 november 2018

Menno Huijs, programmamanager haveneconomie bij de gemeente Rotterdam, gaat in gesprek met professionals over actuele thema’s in de haven. Deze aflevering: Connie Roozen, partner bij...

Lees het hele artikel

Een gekoelde keten voor een betere wereld

8 november 2018

Kartik Kumar is Vice President & General Manager Sales en Marketing bij de divisie ‘Global Container Refrigeration’, onderdeel van Carrier Transicold. Het bedrijf – gevestigd...

Lees het hele artikel